Elektrische damesfiets kopen

Er is geen land ter wereld waar zoveel gefietst wordt als in Nederland. Nederland is voorzien van liefst 37.000 kilometer fietspad. We fietsen in totaal 15 miljard kilometer per jaar; dat is zo’n 880 kilometer per Nederlander. Elektrische fietsen worden dan ook steeds populairder, je ziet deze fietsen steeds vaker in het straatbeeld terugkomen.

Niet alleen ouderen zijn gebaat bij deze fietsen, ook jongeren gebruiken steeds vaker een elektrische fiets om langere afstanden af te leggen naar school of naar het werk. Ben jij op zoek naar een prachtige elektrische damesfiets? Bekijk het aanbod op onze website en fiets binnenkort alle afstanden die jij wilt.

Bekijk het assortiment

Waar let je op bij een nieuwe dames fiets elektrisch?

Dankzij het motortje met trapondersteuning kan iedereen met een elektrische fiets gemakkelijk langere afstanden afleggen en zijn tegenwind en heuvels geen probleem meer. Het aanbod is enorm, ook voor dames. De belangrijkste afweging bij de aanschaf van een elektrische damesfiets is waarschijnlijk de positie van de motor. De motor kan op verschillende plekken geplaatst worden; zowel aan de voorkant, achterkant als in het midden.

Elektrische fiets dames middenmotor

Elektrische damesfietsen met een middenmotor zijn het meest gangbaar en worden veel verkocht. Bij een elektrische fiets met een middenmotor, is de aandrijving in het midden van het frame geplaatst. Op deze manier is de gewichtsverdeling stabiel en dit zorgt voor een natuurlijk ervaring tijdens het fietsen. Ook is de wendbaarheid hierdoor uitstekend, dit in tegenstelling tot een motortje dat aan de voor- of achterkant is geplaatst. Daarnaast zorgt de middenpositie van de motor ervoor dat het een stuk eenvoudiger is om een band te plakken of te verwisselen.

Verschillende maten elektrische fiets dames

Let bij de aanschaf van je nieuwe elektrische damesfiets op de verschillende bandenmaten, deze variëren net zoals bij traditionele fietsen van 26 inch tot 29 inch. Daarnaast is ook de maat van het frame iets om rekening mee te houden, dit bepaalt uiteindelijk ook de hoogte van het zadel.

Daarnaast zijn er nog andere zaken om rekening mee te houden bij de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets. Voor dames die iets meer moeite hebben om op hun fiets te springen, bestaan er elektrische damesfietsen voorzien van een lagere instap waardoor het gemakkelijker wordt om op te stappen. Of misschien ben je op zoek naar een e-bike waar je ook jouw boodschappen in kan vervoeren? Er bestaan ook elektrische transportfietsen en elektrische bakfietsen.

Verleng de accuduur door slim te schakelen

Alle elektrische fietsen worden geleverd met een accu, deze gaat gemiddeld vier tot vijf uur mee. Daarnaast zijn verschillende elektrische fietsen voorzien van versnellingen, waardoor het mogelijk is om nóg gemakkelijker te acteren op tegenwind of een steile heuvel. Door efficiënt te schakelen kan je invloed uitoefenen op de accuduur. Als je slim schakelt, kan je besparen op het vermogen van de accu, hiermee verleng je de actieradius van de e-bike en is het mogelijk om nóg langere fietstochten te maken en hoef je niet na ieder ritje de accu opnieuw op te laden.

Nieuwe elektrische fiets dames aanbieding

Naast elektrische damesfietsen vind je in ons assortiment ook elektrische fietsen voor heren, elektrische transportfietsen en zelfs elektrische omafietsen. Houd jij van lange fietstochten met je kleinkinderen? Zoek je snel vervoer van en naar jouw werkplek? Of wil je niet afhankelijk zijn van een auto? Een elektrische fiets is geschikt voor iedereen. Bestel jouw nieuwe elektrische damesfiets in de aanbieding nu simpel en snel online bij Online-Fietsen-Kopen.nl!