Elektrische transportfiets dames kopen

Als je regelmatig langere afstanden met de fiets moet afleggen, dan weet je het maar al te goed. Er bestaat een kans dat je flinke wind tegen hebt als je fietst naar werk of fietst naar vrienden. En of je nu woont in de polder, dichtbij de Veluwe, in de Limburgse heuvels of op een van de Waddeneilanden, in alle gevallen is het een erg slimme keuze om te investeren in een elektrische transportfiets dames. Waar je zoal op moet letten tijdens het uitzoeken van een nieuwe fiets, lees je op deze pagina.

Bekijk het assortiment

De motor is perfect geïntegreerd in een transportfiets dames elektrisch

Vandaag de dag is een elektrische transportfiets stijlvoller dan ooit. Producenten van de fietsen weten namelijk beter en beter de motor te integreren. Hierdoor zie je haast niet meer dat je fietst met ondersteuning en het design ziet er daardoor gestroomlijnd uit. Ook is de levensduur van de accu vele malen hoger dan ooit in een transportfiets dames elektrisch. En dat is natuurlijk wel zo goed om te weten, toch?

Je ontvangt een handige extra accu als je kiest voor een elektrische transportfiets middenmotor dames

Het laatste waar je op zit te wachten, is dat de accu in de loop van de dag helemaal leeg is. Vooral als je de fiets meeneemt tijdens een fietsvakantie of tijdens een weekend weg, kan dit een van je zorgen zijn. Maak je je hier vanaf nu geen zorgen meer over. Gelukkig ontvang je bij vrijwel iedere elektrische transportfiets middenmotor dames een handig extra accu. Vrijwel alle accu’s blijven vandaag de dag vijf tot zes jaar houdbaar. Kies je voor een elektrische fiets met een gangbare 500 wattuur-accu, dan heeft dit model met flinke ondersteuning een actieradius van ongeveer 60 tot 70 kilometer. Fiets je met weinig ondersteuning, dan kun je een gemiddeld van 150 kilometer in gedachten houden. Uiteraard bepaald de luchtweerstand ook voor een erg groot deel de capaciteit van de accu.

De ideale fiets voor het doen van boodschappen of het ophalen van de kids

Een transportfiets staat bekend om het solide en mooie design en dankzij de extra ondersteuning, is de fiets erg geliefd om dagelijks te gebruiken. Je fietst hierdoor relaxter naar het werk, een zware krat met boodschappen vervoer je moeiteloos en de kids neem je makkelijk mee op lange fietstochten. Een transportfiets is makkelijk te customizen met bijvoorbeeld kratjes en kinderzitjes.

Meer dan genoeg keuze als het aankomt op de kleur van de transportfiets

Dus je weet nu wat de grootste voordelen zijn van het kopen van een transportfiets. Heb je ook al een keer goed nagedacht over de kleur van de fiets? Van een klassieke zwarte kleur tot aan knallende kleuren en pasteltinten, het behoort allemaal tot de opties als je kiest voor een nieuwe transportfiets voor dames met ondersteuning.