Stadsfiets heren kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe stadsfiets heren? Online-fietsen-kopen.nl maakt de keuze wel heel gemakkelijk. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe sportieve stadsfiets heren of een goedkope stadsfiets heren, via Online-fietsen-kopen.nl kun je eenvoudig heren stadsfietsen met elkaar vergelijken. Wij geven jou het beste advies en tips om een goede keuze voor een stadsfiets heren te kunnen maken.

Bekijk het assortiment

Wat is kenmerkend voor een heren stadsfiets?

Kenmerkend voor een heren stadsfiets is dat ze speciaal voor dagelijks gebruik zijn ontworpen. Doorgaans hebben ze grote 28 inch wielen met brede banden, een wat langere wielbasis en een wat meer naar voren gebogen voorvork. Standaard is een stadsfiets voorzien van verlichting, jasbeschermers, gesloten kettingkast en een stevige bagagedrager. Ze kunnen goed tegen een stootje en hebben geen onnodige toeters en bellen. Dat maakt een heren stadsfiets erg onderhoudsvriendelijk. Het metalen frame maakt ze duurzaam en degelijk maar met een gemiddeld gewicht van 20 kilo tegelijkertijd ook relatief zwaar. Ze zijn dan ook ideaal voor vervoer in stad of dorp of om korte afstanden naar je werk, de supermarkt of school te overbruggen.

Welke merken produceren goede stadsfietsen?

Uit het enorme aanbod van fietsmerken, springen er een aantal merken uit. Denk hierbij aan merken als Amigo Moves, Altec, Beixo, Popal Cityflex, Progress Bike, SALUTONI, Static en Wheelers. Niet zo gek dus dat de drie hieronder genoemde heren stadsfietsen door een van bovengenoemde merken op de markt is gebracht en daarmee allemaal als een van de beste stadsfietsen van 2022 uit de bus komen. Wanneer je een stadsfiets van een van deze merken koopt, zit je zeker goed (op je fietszadel).

Wat is een goede stadsfiets heren?

Graag geven we je een drietal suggesties (in willekeurige volgorde) voor de beste heren stadsfiets 2022, van erg aantrekkelijk geprijsd tot het hogere prijssegment. Deze keuze is gebaseerd op recente onderzoeken van de Nederlandse Fietsbond en op beoordelingen van betrouwbare aanbieders van fietsen. Uiteraard heeft Online-fietsen-kopen.nl een enorm assortiment aan (stads-)fietsen van diverse merken. Er is altijd een stadsfiets die bij jouw wensen én je budget aansluit. Het team van Online-fietsen-kopen.nl staat je graag met raad en daad bij.

Popal Cityflex heren stadsfiets
Dit model stadsfiets is speciaal voor mannen op de markt gebracht en heeft drie versnellingen. Verder is deze degelijke fiets voorzien van V-brake handremmen en verkrijgbaar in framemaat 50 cm. Deze fiets is maar liefst met het cijfer 9,6 beoordeeld. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor ongeveer € 363 ben je al de nieuwe eigenaar.

Beixo slim stadsfiets heren
Op deze stoere stadsfiets mag je als man worden gezien! Met maar liefst 7 versnellingen fiets je altijd in het juiste tempo gemakkelijk van A naar B. De hydraulische velgrem brengt je tijdig tot stilstand en met een framemaat van 61 centimeter is deze stadsfiets ook voor de langere man geschikt. De Beixo slim stadsfiets heren scoort een mooie 8,8. De prijs ligt net iets onder de € 1.000.

Amigo Moves 28 inch stadsfiets heren
Een fiets van Nederlandse makelij voor een uiterst vriendelijke prijs. Dat is de Amigo Moves 28 inch stadsfiets heren. Uitgevoerd in modern matzwart, 6 versnellingen (derailleur) en 28 inch banden en voor en achter V-brake remmen. Een echte vriend in het stadsverkeer. Verkrijgbaar in diverse framematen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Deze fijne fiets is al vanaf € 345 verkrijgbaar.